Dossziék Választás 2010 Mit hol keressen

Mit hol keressen

Olyan sok információt gyűjtöttünk össze a honlapon a választásokról, hogy kicsi újra kellett strukturálni. Köszönjük az eddigi segítségeket, az átküldött anyagokat és ezután is várjuk a továbbiakat.

A pecelinfo.hu bal felső sarkában, rögtön a menüsor alatt három új kiemelt menüpont jelent meg: Választások 2010. Választások- fórum és Jelöltek. 

A Választások 2010-re kattintva minden, a választásokhoz kapcsolódóan írt, azzal összefüggésben közölt saját, vagy kapott cikk, önkormányzati, Helyi Választási Iroda közleménye található. Ugyancsak itt található a választókerületek besorolása is.

A Választások- fórum az a hely, ahol már most is elszabadult a pokol, de még tudjuk tovább csavarni. Igyekeztünk választókerületenként megbontani a fórumot, hogy mindenki a saját területét érintő kérdésekről, válaszokról, jelöltekről olvasson illetve írjon ha úgy tarja kedve.

A Jelöltek menüpont alatt folyamatosan gyűjtjük a jelölteket. A kapott anyagokból rövid összefoglalót készítünk minden egyes emberről. Ha a jelölt korábban is indult már a választásokon, akkor az elért eredményit is itt lehet böngészni.

Reméljük mindenki megelégedéssel használja, olvassa a honlapot, illetve fejti ki okos gondolatait a fórumban.

További jó szórakozást kívánunk, még csak most jön a hajrá.