Dossziék Választás 2010 Kuszák Róbert szerint a választókat megtévesztették

Kuszák Róbert szerint a választókat megtévesztették

Megkerestük Kuszák Róbertet, hogy reagáljon a fórumban megjelenő találgatásokra, miszerint "panasszal" él a választásokkal kapcsolatban. Válaszátban röviden utalt egy közleményre, amely a fidesz honlapján jelent meg.

A közlemény szövege: 

Az idejétmúlt felűlbírált határozat kiszórásával megtévesztették a váasztópolgárokat, ezzel a fidesz jelöltjei töredékét kapták a közvéleménykutatásokból következő elvárható szavazatoknak. Négy válaszókerültben a választási bűncselekmény ellenére is alig néhány szavazaton múlott a Fidesz győzelme. Kuszák Róbert érte el a 7 választókerültben a legtöbb polgármeseri szavazatot. Ebben a kerületben ugyanis közölni tudta a választök egyrészével még az utalsó pillanatokban is hogy a kiszórt anyag bűncslekményen alapul és idejétmúlt nem aktuális valótlanságot állít. A fidesz a 3 választókerületben 7 szavazattal vesztett így 112 szavazattal nyert Árva Anikó független jelölt, Ugi Rácz Sándor Fideszes jelölttel szemében, 13 rontott szavazt mellett. Az 5. választókerülteben Szölősi Ferenc 3 szavazttal nyert Ifj. Kuszák Miklóssal szemben. A 7. választókerületben Sarlós Imre, Mszp 2 szavazattal nyert dr. Kuszák RÓbert fideszes jelölttel szemben 16 rontott szavazat mellett. A 8. választókerülteben Orosz Gábor 16 szavazattal maradt el Fazekas Barnától. A képviselő-testüeteli többséget a Fidesz adhatta volna alig 30 szavazattöblet esetében.

Felháborító és megdöbbentő, hogy törvénytelen eszközökkel alakulhat ki Pécelen a városvezetés. http://www.magyarhirlap.hu/belfold/szocialista_felrevezetes.html

A rendőrség nyomoz az ügyben, tájékoztatni fogjuk Önöket a nyomozás eredményéről.