Hírek Helyi hírek Normál helyi Friss hírek szemét ügyben

Friss hírek szemét ügyben

Az új cég január 3-án megkezdte Pécelen a szemétszállítást. Jövő héten derül ki, hogy a katasztrófavédelem által kijelölt cég pontosan milyen szolgáltatást fog végezni. Most még elviszik az ASA zsákokat, de a jövőben új zsákokat kell venni. Fazekas Barna alpolgármester tájékoztatott minket a részletekről.

Fazekas Barna alpolgármester ma arról tájékoztatotta a pécelinfo.hu-t, hogy a Saubermacher-Bicske Kft. megkezdte a hulladékszállítást Pécelen. Január 3-án a bicskei cég és a katasztrófavédelem képviselőivel is megbeszélést folytatott a polgármester.

"Jövő hét elején derül ki, hogy a cég milyen szolgáltatást, és azokat milyen feltételek mellett fogja folytatni Pécelen" - olvasható a tájékoztatóban.  Így csak január 6. után lesz egyértelmű, hogy mi lesz a szelektív, veszélyes hulladék vagy a zöldhulladék elszállításával. Arról is később lesz döntés, hogy mi lesz a lomtalanítással.

Az A.S.A zsákokat "egyelőre elviszik, de csak most". A jövőben megvehetők lesznek a cég saját zsákjai.

Ahogy arról még december közepén írtunk, a Katasztrófavédelem egy bicskei székhelyű Kft-t jelölt ki a lakossági hulladék elszállítására, mivel az ASA-val lejárt a szerződés, új céggel pedig nem sikerült december 31-ig szerződést kötni. Januártól a város északi részén hétfőn, keleti részén kedden, nyugati részén pedig pénteken viszik el a szemetet. (Új cég, új napokon...)

A kibobott karácsonyfákat a Pécel Üzemeltető Kft. szállítja el január 11-ig (A városüzemeltetés...)

A mai nap egyébként szórólapokat is kihelyeztek a postaládákba.

{jcomments on}

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2024. Április 23., Kedd, Béla napja van. Holnap György napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!