Üzletek

Nyílászáró beépítés Pécel


  KABEX Kft. - műanyag nyílászárók


  2119 Pécel, Isaszegi út 70. (csak székhely, nem bemutatóterem)
  +36 70 459 3181 | +36 70 382 9003
  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.
  www.kabex.hu

  Cégünk  műanyag nyílászárók (ajtó - ablak ) forgalmazásával és cseréjével, valamint minőségi redőnyök és szúnyoghálók forgalmazásával, beépítésével foglalkozik Pécelen és környékén.
  Családi vállalkozásunk több, mint 10 éve foglalkozik műanyag nyílászárók forgalmazásával és beépítésével. Nagy hangsúlyt fektetünk ügyfeleink magas szintű, kiszolgálására. Partnerek vagyunk az egyedi elképzelések és újdonságok megvalósításában.

  MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK FORGALMAZÁSA ÉS CSERÉJE


  Fő tevékenységünk minőségi német alapanyagokból Magyarországon gyártott nyílászárók forgalmazása és az általunk forgalmazott termékek szakszerű és garanciális beépítése. Ablaküvegek kétsoros (1.0 K) és háromsoros (0.6 K) üvegezéssel, fehér és színes változatban, öt és hétkamrás kivitelben igény szerint. Egyedi méretek és formák, üvegek széles választékával állunk az ön rendelkezésére.

  MINŐSÉGI REDŐNYÖK ÉS SZÚNYOGHÁLÓK FORGALMAZÁSA ÉS BEÉPÍTÉSE

  Tevékenységeink közé tartozik még minőségi redőnyök (műanyag és alumínium, fehér és színes kivitelben, igény szerint akár távirányításos változatban is) forgalmazása és beépítése. az általunk forgalmazott termékek szakszerű és garanciális beépítése. Vállaljuk továbbá szúnyoghálók beépítését, fix és redőnybe beépített mozgatható kivitelben is. A kivitelezés során keletkező hulladékot a megrendelő kérésére ingyenesen elszállítjuk.

  INGYENES FELMÉRÉS ÉS ÁRAJÁNLAT KÉSZÍTÉS

  Ingyenes szaktanácsadás! A helyszíni felmérés után három napon belül ingyenes árajánlatot készítünk. (Pest megyén belül a kiszállás ingyenes)

  Az általunk forgalmazott és beépített nyílászárókra 5 év teljes körű garanciát vállalunk.
  A kivitelezés során keletkező hulladékot a megrendelő kérésére ingyenesen elszállítjuk.
  Munkánk során több száz elégedett ügyfelünk a garancia arra, hogy érdemes velünk dolgoznia.

  Hívjon minket bizalommal!