Közérdekű Jogpont

jogpont

Jogpont+ Mini Pécelen is

A napról-napra változó munkajogi szabályok, az új Polgári Törvénykönyv komoly feladatot ró arra, aki szeretne eligazodni a paragrafusok útvesztőjében. Ugyanakkor rendkívül fontos, hogy tisztában legyünk a jogainkkal és a kötelezettségeinkkel. A tájékozatlanság, az információ hiány, vagy a nem megbízható helyről származó téves információ sokszor komoly károkat okozhat.
Ezért rendkívül fontos az a szolgáltatás, amely személyre szabott, színvonalas, és ingyenes tanácsadás keretében nyújt tájékoztatást vitás jogi kérdésekben. A Jogpont+Mini jól képzett ügyvédei a tájékoztatáson túl iratszerkesztéssel és iratminta átadással is segítik a hozzájuk fordulókat.

A szolgáltatás nemcsak személyesen vehető igénybe, hanem e-mailen és ingyenesen hívható zöld számon is.

A főbb jogterületek: munkajog, cégjog, társadalombiztosítás, közigazgatási jog, pénzügyi és adó-tanácsadás (kizárólag magánszemélyeknek) és családjog.

Bővebb információ a  www.jogpontplusz.hu honlapon kapható, illetve a 06-80/ 205-406-os ingyenesen hívható zöld számon.

A projekt az Európai Unió támogatásával, a Befektetés a Jövőben program keretében 2014. november 30-ig fogadja ügyfeleit Közép-Magyarországon 19 irodában, köztük Pécelen, a Dózsa Gy. u. 12-ben, minden hónap első négy csütörtökén 9-11-ig.