Dossziék Választás 2010 Polgármester jelöltek

Polgármester-jelölt

Karsai András (független) - nem regisztrált

Független polgármester-jelölt, egyben a képviselő-jelölt. Először 2006-ban indult a választásokon és került a testületbe. A megadott határidőn belül nem adta le az ajánlószelvényeket, így nem indul.

Jelenleg még nem válaszolt a kiküldött kérdéseinkre. Egyes információk szerint visszalépett, mégsem indul polgármesternek.

 

Teleki Gyula (PKE) - regisztrált

A Péceli Közérdekű Egyesüet (PKE) polgármester-jelöltje, 59 éves, a 70-es évek második felében költözött Pécelre Debrecen mellől. 1990 és 1998 között két cikluson keresztül polgármesterkedett a városban. Négy évvel ezelőtt is indult a választásokon, a harmadik legtöbb szavaztot szerezte polgármester-jelöltként.

Az előző ciklusban alpolgármesterként tevékenykedett. Polgármester-jelöltként mindhárom előző választáson 20 százalék fölötti eredményt ért el, az elmúlt két választáson Benkovics után a második legtámogatottabb jelölt. A 10. választókerületben csont nélkül hozza a testületi tagsághoz szükséges szavazatokat, 30 vagy még annál is magasabb százalékokkal.

A jelölt még nem válaszolt a kiküldött kérdéseinkre. 

 

Márkus János (Pécelért Baráti Kör) - regisztrált

A Pécelért Baráti Kör képviselő- és polgármester-jelöltje.

1998-2002 polgármester. Polgármester-jelöltként az utóbbi két választáson 19 illetve 23 százalékot ért el. Választókerületében 36 százalékról 23-ra, végül 17 százalékra olvadt az elmúlt három önkormányzati választáson. 2006-ban már nem került be a testületbe.

A polgármester-jelölttel készített interjú itt olvasható. 

   

Janovszki Zoltán (Jobbik) - regisztrált

A Jobbik polgármester-jelöltje. 1966-ban született, 2008-ban költözött Pécelre. Korábban nem indult az önkormányzati választásokon.

A jelölttel készült rövid interjú itt olvasható. 

 

Szöllősi Ferenc (független) - regisztrált

Független jelölt. Korábban nem indult a választásokon. Vállalkozóként dolgozik.

A jelölttel készített interjú itt olvasható. 

   

1. oldal / 2