Közérdekű Sportolás Fitness, edzőterem

THE CLUB fitness & gym Pécel
AKCIÓNK:


START- ÉS LÁNCBÉRLET AKCIÓ!
START: Új vendégeknek vagy azoknak, akik legalább fél éve nem jártak nálunk.

LÁNCBÉRLET: Az ár akkor érvényes,ha meglévő bérlet megújítása a lejárat előtt történik. Ezzel jutalmazzuk hűséged!

DAYTIME BÉRLET: hétköznap 11-14 óra között


(további részletek a teremben és facebook oldalunkon)

   THE CLUB fitness&gym

  2119 Pécel, Álmos vezér u. 24.
  06-(70) 943 4415
  -
  www.clubfitness.hu
  NYITVA TARTÁS:
  hétfő-péntek: 06.00-22.00h
  szombat: 07.00-17.00h
  vasárnap: 08.00-16.00


  SZENVEDÉLY, AKARAT ÉS ÁLMOK!

  Ezek az érzések inspirálták terveinket, amikor úgy döntöttünk, hogy továbbvisszük és felpezsdítjük ennek a klubnak az életét! Nem tagadjuk, hogy személyes érzések és kötődés is befolyásolta a döntést,amikor elhatároztuk, hogy átvesszük az edzőterem vezetését és azt szívvel-lélekkel szépítjük, újítjuk és fejlesztjük. Régi dédelgetett álmunk volt egy saját edzőterem, hiszen a sport, a terem világa régóta megfertőzött minket, ebben érezzük jól magunkat és ehhez a szakmához értünk.

  Ez a terv tehát nem egy profitorientált “gigaprojekt”, ahol csak a rideg számok peregnek előttünk, hanem az életünk szerves része mostantól. Szeretnénk adni, alkotni valamit nektek és bebizonyítani, hogy a szakma, a szív és az üzlet meg tud férni egymás mellett, úgy, hogy az mindenkit boldoggá tegyen!

   

  FILOZÓFIÁNK

  …egy olyan edzőterem, klub létrehozása, mely egyedi a maga nemében! Ahol az emberek ismerik egymást, jó hangulatban töltik el szabadidejüket és törődést kapnak! Egy olyan edzőtermet álmodtunk meg, ahol egyesítjük a szakmai hozzáértést, a családias klubhangulatot és ahol úgy merünk fejleszteni, hogy a hagyományos értékeket megtartjuk és tiszteljük.

  Éppen ezért mi nem “egyengépeket” vásároltunk , hogy azokat szép sorba állíthassuk egymás mellé, a minél tökéletesebb látvány és hatás érdekében,mert szakmailag nem ez a megalapozott! A gépeket, eszközöket úgy állítottuk össze, hogy a kiváló márkákból a leghasználhatóbb darabokat válogattuk ki.

  Természetesen ez egy folyamat, aminek még közel sincs vége és sok meglepetést tartogat még. Hosszú út áll előttünk mind a fejlesztés terén, mind a Ti minél körültekintőbb és színvonalasabb kiszolgálásotok érdekében. Ez a hely szívből készül nektek és a célunk, hogy ezt az idő múlásával egyre jobban érezzétek! Olyan megbízható és megalapozott tudással rendelkező csapatot igyekszünk összekovácsolni, melyre bátran támaszkodhattok a nehezebb pillanatokban is. Mert az út nehéz, de éppen ettől olyan szép,amikor az ember megküzd vele, megküzd önmagával, hogy végül győztesnek érezze magát!

  THE CLUB FITNESS & GYM
  A “the Club” edzőtermet szakértelemmel, a családias klub hangulat megteremtésével, szívből élesztettük újjá Nektek! Válogatott gépek a teljesség igénye nélkül: IMPULSE, a méltán nagy multú amerikai HAMMER STRENGHT, Cybex, HOIST márkák szortimentjeiből. De terveink szerint ez csak a kezdet, hiszen sok-sok újítással szeretnénk Nektek kedveskedni, hogy minél változatosabbá és élvezetessé tudjátok tenni edzéseteket, bármi is legyen a célotok!

  LEHETŐSÉGEK NŐKNEK
  Lendületes, céltudatos NŐ vagy, aki törődik önmagával?! Anyuka, aki megérdemli az “én időt”?! Légy az a NŐ, aki törődik magával és tapasztald, éld meg a pillanatokat, amikor felnéz Rád Ő, az idegenek pedig elismerően tekintenek utánad! Nem, ehhez nem kell mindenkinek “bombaformában” lennie, csak a testi-lelki egyensúlyt megszerezni…GYERE!

  LEHETŐSÉGEK FÉRFIAKNAK
  Magabiztos, férfias, sikeres! Képzeld el magad, ahogyan lendületesen, kirobbanó formában vagy! Ugye, hogy jó érzés?! Tudtad, hogy azok a férfiak,akik rendszeresen sportolnak és megadják önmaguk számára a sport, a törődés idejét, azok sikeresebbek a magánéletben és a munkában?!

  A KÖZÖSSÉG MOTIVÁLÓ EREJE
  A fitness termekben sokféle ember megfordul. Vannak, akik fogyni szeretnének, mások izmosodni vagy csak az egészségükért tenni. A mi fő célunk, hogy TE JÓL ÉREZD MAGAD, otthon legyél nálunk és egy olyan közösség tagja légy, melyet önmagukat fejleszteni és fejlődni akaró emberek alkotnak.


   

   

  További szolgáltatások:

  • COFFEE LOVE szolárium
  • finn szauna
  • infraszauna
  • masszázs
  • csontkovács
  Finn szauna
  Finnországban a szauna több, mint 2000 éves múltra tekint vissza és mind a mai napig a finn kultúra szerves része. A szauna fejlődése az eredeti földszaunától egészen napjaink kabinszaunájáig felépítésében számos változást eredményezett, a szauna működésének alapelve azonban a mai napig változatlan maradt. A finn szauna, amely egyesíti a római hőlégfürdő és a török gőzfürdő elemeit, hűen elkíséri a finneket, bárhol is járnak a világban. Finnországban a több, mint két millió szauna léte ezt jól bizonyítja és igazolja annak északi rokonainknál betöltött rendkívüli szerepét.

  Infraszauna
  Az infraszauna több területen is jótékony hatással bír. Ez a fajta szauna száraz környezetet teremt viszonylag alacsony hőmérsékleten. De annak ellenére, hogy alacsonyabb hőmérsékleten működik, mégis élvezhetjük az előnyöket, akár egy hagyományos szaunában. Az infraszauna rendszeres használata kitűnő módja a méregtelenítésnek illetve felfrissíti és újjáéleszti a testet. Ezt a fajta szaunát sokat használják a sportban izomsérülés esetén is.

  Szolárium
  Érdemes megemlítenünk a különlegességnek számító, Ergoline típusú, professzionális, aromaterápiás fekvő szoláriumot (Twin Power, aquafresh és aromaterápia, comfort cooling, nyakbarnító, vállbarnító), de üzemeltetünk álló szoláriumot is, ha valaki azt kedveli jobban.pécelinfo.hu hírek