Csatári dűlő Csatári utca kátyuzása

Csatári utca kátyuzása

Ötletelés a Csatári utca felső részének ügyében.

A február 27-ei szűk körű utcatalálkozón elhangzott javaslatok alapján a vízelvezetés átmeneti kezeléséről és az utca kátyuzásáról tárgyaltunk az önkormányzattal. Március 10-én, szerdán egyeztettünk (Lakosné Horváth Mónika, Tóth Ferenc, Erdős Szabolcs) Sarlós Imre alpolgármesterrel a Csatári utca (felső rész) javításának lehetőségeiről.

Amit kértünk:

1. A Csatári utca Ond vezér utca felé eső részén árok kialakítása az engedélyes tervek alapján úgy, hogy az utcánk elején megálló víz le tudjon folyni a Huba utcai árokba.

2. Az árok "szintezését" az önkormányzat végzi a Vízművel egyeztetve.

3. Az általunk megrendelt mart aszfalt szétterítése önkormányzati géppel.

Az önkormányzat az árkot azt követően készíti el, hogy írásos kérelmet nyújtunk be a hivatalnak. A kérelem kedvező elbírálását követően az utcalakóknak a mart aszfaltot kell megfizetni. Számításunk szerint 20m3 anyag elegendő. Ez összesen kb. 60.000 Ft, 30 telekkel számolva telkenként 2000 Ft.

A kérelmet csak abban az esetben küldjük el, ha az utca minden lakója egyetért vele. Ehhez kérnénk házszámmal, névvel egy emailt a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. -ra. 

2010.03.14. 14:41 szerinti állapot: 6 igen 

 

 

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2024. Július 22., Hétfő, Magdolna napja van. Holnap Lenke napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!