Hírek Helyi hírek Kiemelt helyi A péceli Hámori Ház programjai

A péceli Hámori Ház programjai

Izgalmas programokkal vár egész évben a Hámori Ház! Gyermekprogramok, kvíz vetélkedők, lakáskoncertek, kézműves műhely, kulturális események a palettán!


A HÁMORI HÁZ
Hisszük, hogy a Hámori Ház néhány éven belül az a szerethető hely lesz, ahol a péceli és a Pécel környékén élő emberek közös tevékenységeken keresztül alkotnak valódi közösségeket.

A ház az egyedi igények kielégítésére törekedve összeköti az embereket, s ezzel generál újabb és újabb lehetőségeket számukra. Az általuk "kitermelt" ötleteknek, közös program lehetőségeknek mi jó szívvel adunk helyet, teret. Hisszük, hogy ilyen módon alakítják majd a közösségek a maguk képére a házat és szolgáltatásait. Így lesz a Hámori Ház valóban a vendégeié.

A mindent korosztályt megszólító programok, az érdeklődési körök széles palettáján keresztül biztosítanak kikapcsolódási, feltöltődési vagy fejlődési lehetőséget vendégeink számára.A teljes eseménynaptárat itt találod meg: HÁMORI HÁZ PROGRAMOK


 A programokon való részvétel feltétele a www.hamorihaz.hu Eseménynaptár oldalán keresztüli előzetes bejelentkezés!
HÁMORI HÁZ - 2119 Pécel, Ráday u. 25.
facebook.com/hamorihaz ● wwww.hamorihaz.hu ● Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. ● 06 30 975 5683​

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2024. Június 18., Kedd, Arnold és Levente napja van. Holnap Gyárfás napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!